• Ma - Zon: Enkel Na afspraak
  • Kluizenhof 3, 9170 Sint-Gillis-Waas, België
  • +32 471 76 59 02

  Maak uw advertentie

  Hoe gedetaileerder je alles invult, hoe minder onnodige telefoons & hoe sneller uw auto verkocht geraakt insha’Allah..

  Velden met een * zijn verplichte velden.

  Autogegevens
  stap 1
  Merk*
  Model*
  Type
  Kilometers
  Brandstof
  Motor
  Bouwjaar
  Transmissie
  Aandrijving
  Exterieur
  Interieur
  BTW afrekbaar
  Euronorm
  Car-Pass
  PK
  kW
  Geregistreerd
  Selecteer Uw Auto Kenmerken
  stap 2
  Multimedia
  Comfort
  Veiligheid
  Diverse
  Upload foto
  stap 3

  AANBEVELINGEN EN TIPS

  De foto’s zijn één van de belangrijkste factoren, als het niet de belangrijkste is. Met een foto kan je mensen aantrekken of wegstoten. Zoals je weet kopen mensen vaak mensen iets nieuws vanwege de verpakking of het kaft van het boek. Zeker in uw segment van luxewagens, de reden dat mensen zo een luxewagen willen kopen is omwille van de verpakking.

  Wij raden aan om foto’s te uploaden met een niet te lage of niet te hoge resolutie.

  Een te lage resolutie, komt onprofessioneel uit en zo kunnen klanten de details ook niet zien. Een te hoge resolutie daarentegen duurt langer om te laden en neemt meer ruimte in. En vaak ondersteunen de schermen waarop de mensen surfen deze hoge resoluties toch niet. Dus de middenweg is het best, een niet te lage en niet te hoge resolutie.

  Je kan tot 10 foto’s uploaden, kies er de beste uit.

  Probeer ook de 10 foto’s van de belangrijkste hoeken te trekken, en deze dan ook aantrekkelijk te maken door vanuit een bepaalde perspectief te trekken.

  Video’s toevoegen
  stap 4
  Als u geen video’s bij de hand hebt, geen probleem. U kunt ze na het voltooien van de advertentie toevoegen of wijzigen door middel van de “Beheer Uw Advertentie” pagina.
  Voer de notities van de Verkoper in
  stap 5
  Selecteer al de zinnen die betrekking hebben op uw wagen.
  Toepassen
  Stel Uw Vraagprijs in
  stap 6

  Geef hier de prijs in die de klanten te zien zullen krijgen. Graag zeker nakijken dat je geen nulletje te veel of te weinig hebt gezet. Dit omdat de advertenties op u site niet constant worden vernieuwd zoals op zoekertjessites. Indien je later toch een fout zou ontdekken, of de prijs wil aanpassen dan kan je later gewoon de wagen aanpassen.

  Prijs* (€ )
  Verkoopprijs (€ )
  Aangepast label in plaats van prijs

  Registreren

  Recomendation & Guides
  By providing us with your phone number, you acknowledge and agree that we (and/or our service providers) may contact you at the mobile or other telephone number you list, in order to provide you with additional information or offers regarding our services, and that in doing so we may utilize automatic dialing services.
  WhatsApp chat