Er zijn tegenwoordig heel veel manieren om uw auto te verkopen. Zo kunt u naar een lokale autodealer gaan of online een advertentie plaatsen. Toch komt hier veel meer tijd, moeite en geld bij kijken dan nodig is. Het is dan ook niet gek dat heel veel autobezitters dagelijks voor OptimumAuto kiezen. Wij zijn de eerste keuze als het gaat om auto opkopers België.

Het concept is eigenlijk heel simpel: Wij kopen auto’s. Het maakt niet uit hoe oud uw auto is, groot of klein, van benzine tot LPG, wij bieden altijd de beste prijs voor uw auto. Bent u benieuwd wat uw auto waard is, of wilt u binnen 30 minuten een persoonlijke offerte ontvangen voor uw auto? Vul dan de gegevens van uw auto in via ons formulier om direct een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan persoonlijk contact met ons op! Wij hebben in dit artikel een paar van de grootste voordelen op een rijtje gezet die u geniet als u gebruik maakt van OptimumAuto wanneer u uw auto verkopen wilt.

 

Altijd razendsnel een persoonlijke offerte

Zoals we net al zeiden, wij stellen razendsnel een persoonlijke offerte voor uw auto op. Zodra u ons formulier heeft ingevuld krijgt u binnen 30 minuten een vrijblijvende en eerlijke offerte. Wij bieden geen onzin prijzen en nemen uw auto altijd serieus. U hoeft niet moeilijk te onderhandelen, wij bieden u namelijk altijd de beste prijs van België.

Nooit meer moeilijk doen met online advertenties

Een van de grootste frustraties waar particuliere autoverkopers tegenaan lopen zijn online advertenties. Zodra u zelf online uw auto wilt verkopen krijgt u te maken met heel veel gezeur en gedoe. Zo wil iedereen een complete advertentie met zelfs de kleinste details, die eigenlijk niet eens belangrijk zijn. Vervolgens moet u iedere potentiële koper te woord staan, zelfs als zei de meest belachelijke biedingen doen. En mocht het tot een proefrit komen, dan komt het maar al te vaak voor dat de koper niet op komt dagen en u uw middag weer kwijt bent.

Bij OptimumAuto heeft u hier geen last van. Wij vinden namelijk dat een auto verkopen makkelijk moet zijn. Als wij zeggen “Wij kopen auto’s” dan menen wij dat serieus.

 

Wij kopen ook occasions

Iedereen die wel eens een tweedehands auto heeft verkocht weet als geen ander hoe moeilijk dit kan zijn. Veel particuliere kopers zijn op zoek naar een auto die zo min mogelijk is gebruikt en willen vaak niet een derde of vierde eigenaar zijn. En dat is jammer, want uw occasion is zeker nog geld waard! Daarom kunt u bij ons gemakkelijk uw auto verkopen, ook als u niet de eerste eigenaar bent van deze wagen.

 

OptimumAuto regelt alles

OptimumAuto is een erkend en gecertificeerd autobedrijf dat dagelijks bezig is met de aankoop van auto’s, wagens, bestelwagens, lichte vracht en meer. Mensen kiezen zelfs voor ons wanneer ze zoeken op ‘mijn mobilhome verkopen’.

Een van de grootste voordelen, en de reden waarom heel autobezitters gebruik maken van OptimumAuto, is het feit dat wij alles regelen. Zodra u akkoord gaat met onze offerte regelen wij alles. Is de auto direct beschikbaar? Dan maken wij u het geld direct over of krijgt u ter plekke het bedrag Cash uitbetaald, wat u het beste uitkomt. Het is dan ook geen wonder dat wij één van de meest populaire auto opkopers van België zijn.