Wilt u snel uw auto verkopen, maar zonder al dat gedoe dat erbij komt kijken? De tijd dat u moeilijk moest onderhandelen met auto dealers of eeuwenlang moest onderhandelen met particuliere kopers is voorbij.

Wij van OptimumAuto kopen auto’s.

OptimumAuto is de vertrouwde partner van heel België als het gaat om uw auto verkopen voor een eerlijke prijs en een snelle afhandeling. Zelfs klanten die op zoek zijn om ‘mijn mobilehome verkopen’ kunnen bij ons terecht.

Heeft u snel geld nodig, kunt u uw auto niet verkopen via andere methodes, of wilt u gewoon heel eenvoudig uw auto verkopen via bekende auto opkopers België? Vul dan de gegevens van uw auto in via ons formulier en krijg binnen 30 minuten een persoonlijk en vrijblijvend aanbod.

 

Waarom heel België voor OptimumAuto kiest

2020 is voor veel mensen een rare tijd. Misschien bent u door al dat thuiswerken erachter gekomen dat u geen auto nodig heeft, of wilt u snel geld hebben om een financiële tegenvaller op te vangen. Wat uw reden ook is, OptimumAuto staat altijd persoonlijk voor uw klaar.

Wij weten als geen ander dat als het gaat om auto opkopers België, er een stereotype heerst. Zo denken veel mensen dat opkopers geen eerlijke prijs bieden voor uw auto. Toch is dit verre van waar. Sterker nog, OptimumAuto biedt in veel gevallen zelfs meer dan zowel particuliere kopers als autodealers kunnen bieden. Omdat wij compleet onafhankelijk te werk kunnen gaan, kunnen wij onze kosten zo laag mogelijk houden. Hierdoor hoeven wij niet exorbitante winstmarges aan te houden, wij werken immers geheel online. En juist dit voordeel komt u ten goede. Wij kijken altijd objectief naar uw auto en bieden u een eerlijke prijs. Daarnaast is ons bod vrijblijvend. Mocht u het om welke reden dan ook niet eens zijn met ons bod, dan bent u vrij om niet met ons in zee te gaan. Geen verplichtingen, alleen maar voordelen.

Hoe werkt een auto verkopen via OptimumAuto precies?

Ons motto “Wij kopen auto’s” nemen wij serieus. Het maakt niet uit of uw auto nu 2 jaar of 20 jaar oud is, wij zullen altijd een serieus bedrag bieden. Eén van de grootste voordelen van OptimumAuto is het gemak waarmee u uw auto verkopen kan. U hoeft alleen een offerte aan te vragen. Gaat u akkoord, dan regelen wij de rest.

Een offerte aanvragen gaat gemakkelijk via ons 2 stappen formulier. U begint door de algemene gegevens van uw auto in te vullen:

  • Het merk van uw auto
  • Het specifieke model van uw auto
  • De huidige kilometerstand
  • Welke brandstof het gebruikt
  • Het bouwjaar
  • En waar van toepassing, de vraagprijs

Vervolgens laat u uw contactgegevens achter waar u uw persoonlijke offerte op wilt ontvangen.

U kunt hier ook foto’s van uw auto meesturen zodat wij een beter beeld hebben van de auto die u wilt verkopen. Hoe beter ons beeld, hoe accurater de geboden prijs zal zijn in uw voordeel. U kunt ook opmerkingen achterlaten die relevant zijn betreffende uw auto en de verkoop hiervan. Dit kan alles zijn van mogelijke schade tot luxe extra’s die de auto heeft.

Wij zullen deze gegevens direct persoonlijk verwerken en zullen u binnen 30 minuten een persoonlijke offerte op maat opstellen en die u toesturen via het opgegeven mailadres. Gaat u met dit bod akkoord, dan zullen wij de rest regelen.

Heeft u vragen over een auto verkopen via OptimumAuto, of over de manier waarop wij te werk gaan? U kunt altijd vrijblijvend en persoonlijk contact met ons opnemen via ons contactformulier, door ons te bellen, of bij ons langs te komen op locatie. Vanwege de huidige stand van zaken in de wereld kan dit op dit moment alleen op afspraak.